O zi cu atenționări astăzi pentru mai multe zodii

Putem trăi astăzi un conflict între ce se poate și ce ne dorim. Să avem răbdare, vor veni zile mai bune, vom prinde și aspecte astrale mai bune! O zi cu atenționări astăzi.

Berbec

Berbecii pot fi dezamăgiți de un prieten, mai ales dacă li s-a promis un ajutor care nu mai sosește.

Taur

Pentru Tauri, ziua poate aduce conflicte cu autoritățile sau cu o persoană foarte importantă, pe care o surprind cu deciziile radicale pe care le iau.

Gemeni

Pentru Gemeni, intransigența morală astăzi, își apară principiile și ideile după care se guvernează, sau credințele, dar asta s-ar putea să contrarieze pe cineva.

Rac

Pentru Raci este recomandat astăzi să aibă răbdare, mai ales dacă cineva amână un ajutor promis, să se bazeze doar pe forțele lor. Pe de altă parte, pot transformă un eșec în trambulină pentru succes.

Leu

Pentru Lei, vorbim de o zi ce poate aduce conflicte parteneriale, cu un colaborator sau cu o persoană cu care lucrează, mai ales dacă viziunea despre viitor nu este asemănătoare.

Fecioară

Fecioarele muncesc mult astăzi și trebuie să facă față la tot felul de suprize, dacă nu vine un act pe care și-l doreau sau dacă cineva nu-și dă un acord.

Balanță

Balanțele e bine să nu cedeze tentației de a cheltui sau de a-și consuma energia în conflicte, discuții, în a lămuri pe cineva care nu are cea mai bună zi și nu e deschis la alte sugestii.

Scorpion

Pentru Scorpioni, atenție la sănătate astăzi. Pe de altă parte, posibile conflicte cu unii colaboratori de la care așteaptă, însă, prea mult. Mai mult decât li s-a promis. Mai ales de la partenerul de viață.

Săgetător

Săgetătorii pot avea și ei discuții la locul de muncă sau acolo unde efectuează diverse activități, pentru că alții înțeleg altfel să se rezolve lucrurile. Și, mai ales, nu se grăbesc deloc.

Capricorn

Capricornii, atenție la bani astăzi. Relația cu copiii poate fi un pic dificilă și lipsa perspectivei. Nu știu exact cum să o scoată la capăt sau cum să îndrume o perosana la care țin.

Vărsător

Pentru Vărsători, tensiunile pot fi legate chiar de stările lor. De faptul că se răzgândesc foarte des sau că nu sunt foarte bine motivați sau mobilizați astăzi pentru a finaliza ceva ce și-au propus.

Pești

Peștii, atenție la sănătate. E bine să fie mai calmi și mai retrași. Poate chiar să amâne niște activități ce le depășesc astăzi puterile. Și să nu cedeze tentației de a intră în bârfe și tot felul de conversații.

Sursa:antena3