Fosta iubită a lui What’s Up și actualul partener, implicați într-un accident de mașină!

Anul nu a început prea bine pentru Simina, fosta iubită a lui What’s Up și Max, actualul său partener, fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe! Cei doi au fost implicați într-un accident de mașină! Ce s-a întâmplat, de fapt? Paparazzii Spynews.ro au surprins imagini de la locul faptei! 

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că între Simina, fosta iubită a lui What’s Up și Max, actualul său partener, fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe, se consumă o frumoasă poveste de dragoste de o bună perioadă de timp. Cu toate că se iubesc și se înțeleg de minune, cei doi nu au început anul 2021 cu dreptul, iar asta nu o spunem doar noi, ci imaginile surprinse de către paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România.

Fosta iubită a lui What’s Up și actualul partener, implicați într-un accident de mașină

La ceas de seară, îndrăgostiții au fost surprinși în mijlocul traficului din Capitală, după ce s-au tamponat cu altă mașină. După cum se poate observa în imagini, pare că nu cei doi ar fi fost principalii vinovați, motiv pentru care Simina și Max au mers să discute cu șoferul celuilalt autoturism implicat în accident.

Sursa:spynews