Horoscop luni, 22 februarie

Berbec

Va grabiti, poate, sa scapati de datorii, angarale, ganditi eventual sa faceti niste plati astfel incat sa beneficiati de reduceri, facilitati. Revin in amintirea voastra intamplari mai vechi si poate ca acesta este motivul pentru care veti incerca sa luati legatura cu un vechi prieten.

Taur

Incep sa se puna in miscare rotite: poate ca se oficializeaza o stare de fapt, obtineti semnatura de care aeti nevoie. Un plus de ambitie pentru voi, dupa ce ati aflat despre succesul unui prieten, fost coleg; aveti un exemplu pe care veti vrea sa il depasiti.

Gemeni

Apare un sustinator neasteptat pentru ideile si propunerile voastre, sunteti incurajati sa continuati studii, analize, cercetare si sa veniti cu concluzii si propuneri. Poate ca va simtiti mai usori sufleteste dupa o discutie de zilele trecute, va impacati cu voi insiva.

Rac

Sensibilitate, perceptii fine; poate ca veti raspunde abia acum, delicat, unui apropo de mai zilele trecute. Pofta de viata, dor de vremurile in care porneati la drum destul de des; va interesati, poate, de oferte turistice interne si faceti rezervare pentru sfarsitul de saptamana.

Leu

Indoiala: poate ca veti mai sta cateva zile pana cand veti lua o decizie importanta sau, cine stie, va faceti griji in asteptarea unui raspuns, a unei confirmari. Perioada grozava pentru relatia de cuplu: reveniti, amandoi, cu idei noi asupra unor subiecte de interes pentru amandoi.

Fecioara

Apar posibilitati sa castigati suplimentar in zilele urmatoare; daca aveti activitate pe cont propriu, posibil s aincepeti saptamana cu dreptul, cu un client important. Aspecte bune in sfera sanatatii: da roade un tratament, simtiti voi ce schimbari trebuie sa faceti in alimentatie, in obiceiuri.

Balanta

Inceput de saptamana destul de aglomerat, in special pentru cei care sunt inca in faza de incepatori, ucenici. Oricum, se vorbeste despre voi: despre realizari recente, despre ideile si propunerile voastre sau, pur si simplu, despre felul vostru de a fi, naturalete, eleganta.

Scorpion

O tensiune mocnita se stinge de la sine: realizati ca miza este prea mica ori ca celalalt doar v-a tachinat, v-a pus la incercare rabdarea. Poate ca omul iubit ar vrea sa schimbati atmosfera si peisajul la sfarsit de saptamana: vorbiti inca de acum despre destinatie, faceti rezervare.

Sagetator

Bune sanse sa se intoarca la voi niste bani dati cu imprumut (dupa emotii si insistente) ori sa intrati in posesia unor bunuri, sa se respecte o decize, o hotarare judecatoreasca. Este posibil sa constatati ca incepe sa scada in intensitate un deranjament de sanatate.

Capricorn

Consultari, un prim contact: veti simti daca o discutie poate avansa, daca veti putea colabora, forma un cuplu, semna un contract. Va surprinde omul iubit cu subiecte sau dorinte la care nu v-ati fi gandit sau cu probleme pe care le credeati rezolvate.

Varsator

Zile pline: puneti in aplicare ideile de zilele trecute, vreti sa vedeti cu ochii vostri care este situatia, intr-adevar. Va prind bine activitatea si discutiile: poate ca intelegeti care a fost elementul care a impiedicat obtinerea unui rezultat si veti lua de urgenta masuri.

Pesti

Observati de la zi la zi cum va cresc energia si buna dispozitie, va revine bucuria de a sta la o cafea cu colegi si prieteni. Poate ca veti rade cu un apropiat de intamplari ciudate sau dificile pe care le-ati trait impreuna candva, veti relua obiceiul de a va vedea mai des.

Sursa:spynews