Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Mai multe persoane, aproape de a fi strivite de o maşină, pe marginea drumului

Accidentul s-a produs pe direcţia Iaşi – Horleşti. Mai multe persoane care aşteptau pe marginea drumului au scăpat ca prin minune.

Un accident în lanţ a avut loc în această dimineaţă, în apropiere de Iaşi. 

  Pe o filmare apărută pe reţelele de socializare, se observă cum un autocar care fusese implicat în urmă cu puţin timp într-un accident, se află pe marginea drumului, unde erau şi mai multe persoane, coborâte, probabil, din autocar.  

Ieşenii aşteptau pe şosea un alt autocar care să îi ducă la destinaţie, când o altă maşină, din cauza vizibilităţii reduse şi a drumului alunecos, a intrat în spatele autocarului, fiind aproape de a zdrobi câteva persoane care se aflau în zonă.   În urma accidentului nu s-a înregistrat nicio victimă.

Poliţiştii se află la faţa locului, pentru a stabili cauzele şi vinovatul accidentului.   

Video aici  

Sursa:adevarul