Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5775

O șoferiță de 21 de ani a murit după s-a ciocnit cu un TIR

O tânără de 21 de ani a murit pe o șosea din Mureș după ce a intrat cu mașina într-un TIR. Fata a ajuns cu autoturismul pe contrasens și în zadar a încercat șoferul mastodontului să evite impactul, care s-a dovedit a fi mortal pentru ea.

Accident

Cumplitul accident a avut loc pe un drum judeţean, la ieşire dintr-un sat din Mureș. După cum povestesc martorii, fata de 21 de ani a ajuns cu maşina pe celălalt sens de mers, unde a intrat pur şi simplu sub TIR, fără să schiţeze vreo manevră de evitare a impactului. Şoferul mastodontului spune că a frânat și a tras de volan, dar în zadar.

Șofer: “A depăşit axul drumului. În momentul respectiv am început să frânez, m-am pregătit oarecum să îi las un spațiu să revină. Din partea ei nu am văzut nici o reacţie. Nu ştiu dacă vorbea la telefon sau ce făcea, destul că nu a privit în faţă.”

Martor: “Am înţeles că a depăşit mai multe maşini. S-a întâmplat, a depăşit, a obosit, se întâmplă, oboseala, căldura. A tras în şanţ, a vrut să evite bietul om, dar nu a mai reuşit.”

Ajunşi în zonă, salvatorii au dat peste o imagine tulburătoare. Autoturismul s-a transformat într-o capcană de fier pentru conducătoarea auto, rămasă captivă înăuntru. Zeci de minute s-au chinuit pompierii să o recupereze din maşina distrusă aproape în totalitate.

Sursa:stirileprotv