TRAGEDIA DIN CONSTANTA LASA URME ADANCI IN RANDUL CELOR 2 FAMILII!

Seara de 3 martie a pus capăt zilelor a doi tineri, iar medicii luptă în continuare pentru a salva viaţa celor două fete, rănite grav în urma accidentului teribil din staţiunea Mamaia. Cu toţii se aflau în maşina care, potrivit martorilor, rula cu o viteză extrem de mare, peste 120 de km/h, înainte să intre direct în stâlp. Şoferul autoturismului avea permisul de doar opt luni, iar lipsa de experienţă şi teribilismul şi-au lăsat adânc amprenta asupra destinului celor patru tineri.

Şoseaua umedă şi viteza i-a „condus“ spre moarteImpactul le-a fost fatal şoferului maşinii, Adrian Bîcu, şi pasagerului dreapta, Emanuel Coroma. Maşina pur şi simplu s-a încolăcit în jurul stâlpului, cei doi neavând nicio şansă de su-pravieţuire. Cei patru tineri se întorceau din Constanţa, după o vizită făcută de Ioana Dima, una dintre victime, la Şcoala Militară Amiral Ion Murgescu, acolo unde studiază iubitul ei. Lângă Ioana, pe bancheta din spate se afla şi Veronica Anabella Vezeteu, prietena şoferului decedat. Martorii povestesc că tânărul aflat la volan avea o viteză ameţitoare şi, după ce a intrat în sensul giratoriu, a derapat şi, din cauza carosabilului umed nu a mai reuşit să redreseze autoturismul, care a intrat direct într-un stâlp din apropierea sensului giratoriu din zona „La Butoaie”. Rudele spun că cei doi tineri se ştiau încă din copilărie, iar durerea este cu atât mai mare cu cât amândoi şi-au găsit sfârşitul în acest mod.

Emanuel Coroma avea antecedente penale, fiind condamnat în iulie 2015 la 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru furt şi a apucat să guste libertatea doar câteva zile. Era eliberat condiţionat după o perioadă petrecută la Centrul de Reeducare Minori şi Tineri Tichileşti. Ambii tineri aveau vârsta de 20 de ani.
Duminică, plini de durere, familiile şi apropiaţii lui Adrian Bîcu şi Emanuel Coroma i-au condus pe cei doi pe ultimul drum. Cu toţii s-au adunat la Biserica „Sfânta Parascheva” din Năvodari. Adrian şi Emanuel au fost înmormântaţi la cimitirul din oraşul Năvodari.

Starea de sănătate a Anabellei şi Ioanei, fetele aflate pe ban-cheta din spate a „maşinii morţii”, este tot mai bună. Deşi fiecare tânără are multiple leziuni şi multiple traumatisme, cele două se simt mai bine. Ioana a ieşit din comă şi respiră singură, fiind deconectată de la aparate.

„Una dintre fete a fost mutată pe secţia chirurgie, pentru că este mult mai bine. Cealaltă fată, care era intubată, acum respiră singură şi a fost deconectată de la aparate. Ea mai este ţi- nută în reanimare şi ne hotărâm dacă o mutăm luni pe secţia de chirurgie sau o mai ţinem”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, Mihnea Avram, directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.