Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

TRAGEDIE în Turcia: Autocar răsturnat în Antalya

Un accident cumplit a avut loc luni în Turcia. Un autocar plin cu turiști ruși s-a răsturnat în Antalya după ce s-a ciocnit puternic de un zid de beton de pe autostradă: 3 persoane au murit și alte 16 au fost rănite., dintre care două se aflau în stare gravă, la Terapie Intensivă. 

TRAGEDIE în Turcia, după un autocar răsturnat în Antalya - 3 turiști ruși MORȚI, 16 RĂNIȚI, printre care și copii

Accidentul a avut loc în zona Side-Manavgat, în provincia Antalya, în jurul orei 18.00. Autobuzul cu 22 de turişti ruşi, printre care și 9 copii, se deplasa dinspre oraşul Manavgat spre aeroportul din Antalya după vacanță. La locul accidentului au intervenit mai multe ambulanțe și poliția rutieră.

Autocarul s-a izbit de separatoarele de drum și a intrat pe banda opusă înainte de a se prăbuși, potrivit agenției Anadolu. În urma izbirii de separatoarele e beton, trei persoane au murit, iar alte 16 au fost rănite. Dintre acestea două erau în stare foarte gravă, internate la ATI, iar alte cinci erau în stare gravă.l

Serviciul de presă al operatorului de turism a precizat că, printre cei 22 de turiști ruși, în autocar se aflau și 9 copii. 

„Toate victimele au fost duse la spitalele locale pentru ajutor medical”, au declarat reprezentanții Consulatului General al Federației Ruse, potrivit stiridiaspora.ro.

Sursa:realitatea