Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

Beneficiile consumului de lapte pentru organism

Un studiu recent vine cu informații foarte interesante despre consumul de lapte. Se pare că cei care beau zi de zi lapte ar putea avea unele beneficii despre care nu se știa.

Laptele cu miere – 7 motive pentru a-l consuma - Doza de Sănătate

Rezultatele unui nou studiu au arătat că există o scădere a riscului de a face boli coronariene pentru cei care beau lapte constant.

Un pahar cu lapte pe zi poate ține la distanță bolile de inimă, notează Daily Mail și Science Daily, care citează un studiu amplu realizat pe datele a două milioane de persoane. De asemenea, nivelul de colesterol este mult mai scăzut pentru cei care beau lapte, ceea ce se poate traduce prin riscuri mai mici de a suferi un AVC sau un infarct.

Cei care beau lapte în mod regulat au cu 14% mai multe șanse să nu sufere boli coronariene. Aceste date vin să contrazică studii mai vechi, în care se spunea că produsele lactate nu ar avea beneficii pentru adulți.

Sursa:realitatea

Leave a Reply

Your email address will not be published.