Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

Impact violent într-o intersecție din Timișoara

Un accident rutier grav a avut loc, marți, într-o intersecție din Timișoara. Două mașini s-au ciocnit violent, iar în urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat în mijlocul drumului.

La fața locului au intervenit ISU Banat cu o autospecială de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, două echipaje SMURD și 12 pompieri din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara.

Două mașini s-au ciocnit violent, iar în urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat în mijlocul intersecției. Totul s-a întâmplat după ce un șofer a virat la stânga, fără să se asigure. Nu a acordat prioritate și a fost izbit în plin de o altă mașină care circula regulamentar.

Imagine

Șoferul vinovat a rămas prins în autoturism și ulterior a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

Întregul incident a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. 

Sursa:realitatea

Leave a Reply

Your email address will not be published.