Horoscopul zilei

Berbec

Cât timp Marte, guvernatorul tău, va tranzita Balanța, adică se va afla chiar în sectorul relațiilor tale, vei avea susținere să găsești echilibrul în viața de cuplu și să reașterni armonia. Este o perioadă foarte bună pentru negocieri și noi parteneriate profesionale, însă dacă ai de semnat contracte, fă-o până pe data de 27 septembrie, atunci când Mercur va retrograda în același sector.

Taur

Marte în Balanță te va susține foarte mult să-ți reechilibrezi stilul de viață și să te preocupi de sănătatea ta. Poți începe un antrenament sportiv acum, chiar și o dietă. Tot Marte te susține să-ți eficientizezi activitățile zilnice și să ai mai mult spor la locul de muncă, însă ai grijă cum îți folosești energia pentru a nu te suprasolicita. Pe de altă parte, din ipostaza de guvernator al relațiilor tale, Marte te susține să aduci pacea în viața de cuplu.

Gemeni

Cu Marte în Balanță va crește dorința de a te bucura de viață, vei fi mai entuziast, mai dornic de distracții și de flirt și poți trăi intens la nivel sentimental în perioada următoare. Poți cuceri persoana care-ți place și poți începe noi relații. De asemenea, acest tranzit te susține foarte mult să fii creativ, să te dedici hobby-urilor tale și activităților cu copiii.

Rac

Încearcă ca în perioada în care Marte va tranzita Balanța să nu te cerți cu părinții, ci să cauți echilibrul. Poți găsi mai ușor o cale de mijloc în acele contexte care vizează familia și locuința și poți ajunge la înțelegeri rezonabile cu cei dragi dacă dai dovadă de mai multă înțelegere, toleranță și faci mici compromisuri de dragul lor.

Leu

Poți profita din plin de perioada în care Marte tranzitează Balanța pentru că te susține puternic în tot ce ține de comunicare și dialog. Poți purta negocieri avantajoase de ambele părți, însă fă-o până pe data de 27 septembrie când Mercur va începe să retrogradeze aici. De asemenea, poți avea idei îndrăznețe, noi viziuni și poți găsi soluții înțelepte la problemele pe care le ai. Nativii care studiază se bucură de o mare putere de concentrare, asemenea celor care dau examene, care susțin interviuri, ședințe, discursuri.

Fecioară

Marte în Balanță va activa chiar sectorul tău financiar, prin urmare în perioada următoare vei avea toată determinarea necesară să cauți noi surse de venit pentru a-ți echilibra bugetul. Poți face bani din talentele tale, grație abilităților tale și te poți pune în valoare cu mai mult curaj. Totodată, ține cont că vei deveni și mult mai cheltuitor, mai ales pentru alții.

Balanță

Marte intră în zodia ta după doi ani de când nu a mai fost aici, așa că trebuie să profiți din plin de acest tranzit. Vei avea energie, vei fi determinat să-ți atingi obiectivele, vei prealua ințiativa și poți chiar deveni liderul unei grupări, dat fiind că ceilalți te vor urma. În plus, Marte este planeta care-ți guvernează relațiile și șansele de a cunoaște pe cineva, dacă ești singur, vresc considerabil.

Scorpion

Încearcă ca pe durata tranzitului lui Marte prin Balanță să te preocupi mai mult de sănătatea ta, mai ales dacă ai probleme mai vechi lăsate nerezolvate sau de natură cronică. Acum se pot activa și nu trebuie să ignori niciun simptom apărut. Marte este guvernatorul tău și te va susține în procesul de vindecare, dar și dacă vrei să te detașezi de o relație toxică. Poți afla secrete acum, poți deconspira jocuri de culise, însă evită să intri în relații ascunse.

Săgetător

Marte, din ipostaza de guvernator al iubirii tale, te poate stimula să cunoști noi persoane, poate chiar prin intermediul aplicațiilor de dating sau al anturajului, și să începi noi povești romantice. Cât timp va tranzita Balanța, te vei dedica mai mult prietenilor, vei simți nevoia să ieși în lume, să participi la evenimente și să intri în noi cercuri sociale. Totodată, ai susținere să te asociezi cu persoane care să-ți aducă popularitate, ai energie să dezvolți proiectele în care ești implicat și să-ți faci planuri curajoase de viitor.

Capricorn

Marte în Balanță îți activează sectorul carierei și te susține din plin să-ți atingi niște obiective avute, să te afirmi, să ieși la scenă deschisă. Poți intra în diferite organizații, instituții ale statului, poți obține mai ușor faima și aprecierea unor persoane importante care să te ajute în ascensiunea profesională. Unii nativi sunt determinați să obțină o funcție, mai ales că acum au energie și pot prelua cu ușurință noi responsabilități.

Vărsător

Cu Marte în Balanță ai o viziune mai clară asupra viitorului și vei căuta să te înconjori de persoane cu care să ai aceleași convingeri și viziuni. Este o perioadă foarte bună pentru a studia, pentru a te înscrie la un curs și a obține o diplomă, pentru a preda sau a te folosi de un atestat avut. Ești dornic de aventură, de explorarea unor noi domenii și teritorii și nu este exclus să pleci chiar și într-o călătorie.

Pești

Marte în Balanță te susține în asocierile cu iz financiar, însă dacă faci investiții, fă-le până pe data de 27 septembrie, atunci când Mercur va retrograda aici. Totodată, ai susținere să folosești banii și resursele altora în avantaj personal, să obții un credit, un împrumut, însă ai grijă să nu ai așteptări prea mari de la alții.Pe de altă parte, profită de acest tranzit să alungi monotonia din cuplu, dar evită infidelitățile. Este o perioadă bună pentru reenergizarea vieții intime.

Sursa:gandul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *