Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

Cluj- 4 tineri răniţi după ce au căzut cu maşina într-o prăpastie

Un grav accident rutier a avut loc noaptea trecută, în apropiere de localitatea Băișoara din judeţul Cluj.

„Pompierii au fost alertați în jurul orei 1.20, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit un autoturism căzut într-o râpă cu o adâncime de aproximativ 3 m, în care se aflau două persoane care prezentau traumatisme la nivelul picioarelor și care necesitau extragerea cu echipamentele speciale.

Imagine

Astfel, salvatorii au acționat imediat pentru a evalua și a scoate cele două persoane din autoturism și a le aduce la nivelul părții carosabile, astfel încât să poată primi asistență medicală în ambulanțele dislocate la locul evenimentului. Cei doi tineri au fost transportați la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate”, a transmis ISU Cluj.

La fața locului au mai fost consultați alți doi tineri, dintre care unul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Sursa:realitatea

Leave a Reply

Your email address will not be published.