Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

O maimuță din Malaezia a răpit un cățeluș și l-a ținut trei zile ostatic într-un copac

Cățelușul pe nume Saru, în vârstă de 2 săptămâni, a fost prins de maimuță și dus în vârful unui stâlp de electricitate din Taman Lestari, Malaezia.

O maimuță din Malaezia a răpit un cățeluș și l-a ținut trei zile ostatic într-un copac

Locuitorii din zonă au descoperit răpirea și au început să se adune în jurul stâlpului încercând să-l salveze. Se pare că primata făcea parte dintr-o ”gașcă” de maimuțe sălbatice, cunoscute în zonă pentru că furau mâncare din case și luau cu ele animalele de companie.

Într-un final, după 3 zile, cățelușul a fost salvat. Oamenii au reușit să sperie maimuța care a dat drumul puiului și apoi a fugit.

În imagini se poate vedea cum salvatorii aruncă cu petarde, iar maimuța speriată de zgomot dă drumul cățelușului.

Micuțul părea epuizat, dar răpitoarea nu i-a făcut niciun rău, doar îl căra după ea în timp ce se urca dintr-un copac în altul. 

”Se purta cu cățelușul de parcă îi era prieten sau pui, a fost foarte ciudat. Cu toate astea, trebuia să îl salvăm, pentru că era mort de foame”, a spus unul din martori.

Unul dintre oamenii care au ajutat la salvare a dus puiul acasă, și ulterior l-a adoptat.

Sursa:antene3

Leave a Reply

Your email address will not be published.