Accident mortal în Bistrița-Năsăud. Doi copii au murit

Momente tragice, în această seară, în Bistrița-Năsăud! Doi copii au încetat din viață, după ce mașina în care se aflau alături de doi adulți a fost spulberată de tren. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție. Cum s-a întâmplat întreaga tragedie!

Accident mortal în Bistrița-Năsăud! Doi copii au încetat din viață, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren

Doi copii au murit, după ce o mașină a fost spulberată de tren.

Doi copii au încetat din viață, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren

Cei doi bărbați din autoturism au reușit să iasă de unii singuri, deși prezintă numeroase leziuni, însă pentru cei doi adolescenți în vârstă de 13, respectiv 15 ani, nu s-a mai putut face nimic.

Cadrele medicale sosite la locul tragicului incident le-a acordat primul ajutor, însă în ciuda tuturor încercărilor, au fost nevoiți să constate decesul celor doi minori.

Oamenii legii au deschis un dosar penal

Șoferul mașinii strivite de tren și mecanicul de locomotivă au fost testați cu aparatul etilotest de către oamenii legii, imediat cum au ajuns la fața locului, rezultatele fiind negative.

În aceste momente nu se știe care a fost vinovat pentru tragicul eveniment, astfel că polițiștii Serviciului Rutier au întocmit un dosar penal și totodată o anchetă pentru a stabili cu certitudine cauzele și împrejurările în care s-a produs cumplitul evenimentul rutier.

„La o trecere de cale ferată, fără bariere, un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Sânpetru de Câmpie, Mureș, a fost lovit de un tren. În urma impactului, șoferul și un pasager în vârstă de 41 de ani din Tușinu, Mureș, au fost răniți. Doi minori, 13 și 15 ani, din aceeași localitate, pasageri în autoturism, au fost declarați decedați din cauza leziunilor suferite”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Sursa:spynews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *