IMPACT GRAV la Constanţa, 9 răniţi grav.

Un grav accident rutier a fost provocat marţi noaptea, în jurul orei 22,15, după ce şoferul unui microbuz al Jandarmeriei a întors maşina pe DN 3 peste linia dublă continuă, între Constanţa şi Valu lui Traian, şi a fost izbit în plin de un autoturism BMW ce se deplasa regulamentar pe sensul său de mers.

Surse din Serviciul Poliţiei Rutiere au informat că nouă persoane au fost rănite în urma impactului violent produs prin colizionarea dintre un autoturism BMW, cu trei persoane la bord şi un microbuz Renault al Jandarmeriei, în care se aflau şase angajaţi ai Jandarmeriei Române, aflaţi la o convocare în Judeţul Constanţa.

După apelarea la Serviciul 112, la locul accidentului au plecat două autospeciale de la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Constanţa, o ambulanţă SMURD şi maşina pentru victime multiple. Medicii au acordat primele îngrijiri accidentaţilor, la faţa locului, şapte dintre cele nouă victime fiind transportate la spital, iar două persoane au refuzat transportul. Din cele şapte victime grav rănite, una a fost intubată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *