Accident mortal provocat de un traficant care încerca să scape de Poliție

Opt persoane, printre care doi americani, au fost ucise miercuri când un bărbat care transporta imigranți ilegali într-un vehicul s-a izbit de un SUV în Texas, în timp ce încerca să scape de poliție, au anunțat autoritățile, potrivit Fox News.

Accidentul a avut loc în Batesville, în timp ce suspectul  de polițiștii din comitatul Zavala, a precizat Departamentul de Siguranță Publică din Texas (DPS).

Șoferul a depășit un camion într-o zonă interzisă înainte de a se ciocni frontal cu un SUV Chevy care circula în direcția opusă, provocând incendierea vehiculului. Toți cei aflați în ambele vehicule au fost uciși.

Șoferul SUV-ului era în mașină cu o persoană din Georgia. Imigranții transportați ilegali, cinci, erau cetățeni hondurieni, au declarat autoritățile. Contrabandistul era din Houston.

Niciunul dintre cei implicați în accidentul mortal nu a fost identificat public. O anchetă este în curs de desfășurare.

Frontiera sudică, în special în Texas, a înregistrat o creștere a numărului de migranți care încearcă să intre ilegal în SUA. 

Comisia pentru justiție, condusă de republicanii din Camera Reprezentanților, a lansat o anchetă privind modul în care administrația Biden a gestionat criza imigrației de-a lungul frontierei dintre SUA și Mexic, inclusiv dacă președintele avea autoritatea de a tăia sârma ghimpată instalată de autoritățile texane pe Rio Grande, în apropiere de Eagle Pass.

Sursa:stirileprotv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *