”DOREL” lovește din nou! Situație incredibilă într-o comună unde oamenii s-au trezit cu porțile asfaltate

Comuna din România unde oamenii nu mai pot ieşi din curți. Localnicii s-au trezit cu porţile asfaltate

Când crezi că le-au văzut pe toate, iată că mai apare ceva care să te surprindă. Localnicii dintr-o comună din România sunt extrem de revoltați după ce s-au trezit cu porțile asfaltate. Oamenii nu mai pot acum să iasă din curți și se întreabă acum cine le va rezolva această problemă.

persoane porti asfaltate

Într-o comună din Târgu Neamț oamenii s-au trezit că nu mai pot deschide porțile

Facebook Ciprian Traian Sturzu

  • Localnicii dintr-o comună din România sunt revoltați
  • S-au trezit cu porțile asfaltate
  • Oamenii nu mai pot ieşi din curți

Oamenii dintr-o comună din România nu mai pot ieși din curți, după ce strada a fost asfaltată. Mai exact, localnicii nu îşi mai pot deschide porțile decât câțiva centimetri, după ce un constructor a dat dovadă de exces de zel, scrie antena3.ro.

Comuna din România unde oamenii nu mai pot ieşi din curți, după ce porțile le-au fost asfaltate

Într-o comună din Târgu Neamț oamenii nu își mai pot deschide larg porțile, după ce pe stradă a fost turnat asfalt. Mai exact, localnicii nu își mai pot deschide porțile decât câțiva centimetri, după ce drumul a fost prea mult supraînălțat.

“Nu pot să ies în drum. Trebuie să mă duc la dispensar, în sat. Trebuie să-mi fac cumpărăturile. Asta e nemulțumirea. Să vină să-mi facă, să-mi ridice porțile. Eu am pensie de handicap, nu-mi permit. Am și căruț de handicap, nu-l mai pot scoate acum”, s-a plâns un bătrân unui localnic care a făcut public cazul pe reţele sociale.

Constructorul a turnat asfalt până la intrarea în curțile oamenilor, iar acum localnicii se întreabă cine se va ocupa de rezolvarea acestei probleme.

„Model de rele practici administrative. Recent, într-o comună din zona Târgu-Neamț a fost asfaltată o stradă. Așa de bine a fost asfaltată, că nu mai pot oamenii ieși de prin curți. Explicația e simplă: strada nu a fost decopertată, așa cum prevede proiectul, iar proiectantul și dirigintele de șantier și-au cam bătut joc de lucrare. Că cineva din primărie trebuia să supervizeze lucrarea e altă poveste. Și bomboana de pe colivă e că, mai urmează să se toarne un alt strat de asfalt. Care va înălța și mai mult nivelul asfaltului. Sunt curios cine își va asuma să semneze recepția lucrărilor pe această stradă. Las’ că merge și așa”, a descris întreaga situație Ciprian Traian Sturzu, un localnic din comuna respectivă, scrie sursa menționată anterior.

Sursa:spynews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *