Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Zilnic folosești acest aparat însă ascunde probleme serioase.

New York a înregistrat, miercuri, cea mai gravă epidemie de legionelloză, care se datorează, în special, inhalării unor bacterii din sistemele de aer condiționat. Bilanțul a ajuns la 8 morți, 97 de persoane afectate și 92 spitalizate, informează AFP, citând un comunicat al primăriei orașului american.Dintre cele 92 de persoane spitalizate de la declanșarea epidemiei în 10 iulie, 48 au fost tratate și au putut să se întoarcă acasă, a precizat primăria, miercuri, adăugând că persoanele decedate erau toate vârstnice și avuseseră probleme medicale.

De la începutul epidemiei la New York, ea a fost găsită în turnurile de climatizare a cinci imobile din sudul cartierului Bronx. Turnurile au fost dezinfectate.

Infecția rezultă din inhalarea picăturilor de apă contaminată. Bacteria poate fi dispersată în aer de ‘ceața’ care iese din turnurile de răcire a aerului.

Bilanțul era în weekendul trecut de patru morți, 71 de persoane afectate și 55 spitalizate. El a trecut apoi la șapte morți, 86 de bolnavi și 64 de persoane spitalizate, înaintea noului bilanț de miercuri seara.