Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Incredibil! Şi vinovat, şi agresiv!!!

O femeie a fost lovită pe trotuar mercuri, 13 iulie, în sectorul Buiucani al Capitalei. Şoferul s-a luat la bătaie cu trecătorii care i-au luat apărarea victimei.
Martorii susţin că şoferul se deplasa prin zonă cu viteză. După ce a lovit femeia, care din câte se vede nu a avut de suferit, şoferul a ieşit din maşină şi s-a năpustit asupra oamenilor ce i-au luat apărarea femeii.

Autorul materialului video postat pe Facebook are şi un mesaj pentru şoferi.   „Am o rugăminte foarte mari cătr voi, dragi şoferi, nu mergeţi cu viteză pe trotuare. Puneţi în pericol viaţa pietonilor”, a scris autorul filmului, Petru Tarlacov.
Puteţi viziona videoclipul aici:http://adevarul.ro/moldova/social/o-femeie-fost-lovita-trotuar-masina-soferul-sarit-bataie-video-1_5786883d5ab6550cb8d40209/index.html