Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

Oportunitate pentru studenții din Cluj. Porsche lansează un program de master în inginerie auto.

inerii români pasionați de industria auto au oportunitatea de a se perfecționa în domeniu prin intermediul unui program de master lansat de Porsche Engineering în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj.

Programul de master face parte din proiectul de dezvoltare al subsidiarei Porsche Engineering inaugurate la Cluj la finalul anului trecut, care furnizează servicii de inginerie pentru industria auto și este deținută de constructorul german Porsche.Parteneriatul vizează studenții din ultimul an și masteranzii din primul an, iar cei mai buni dintre aceștia vor primi și burse din partea companiei. Obiectivul companiei este să aibă 25 de studenți pe an în cadrul programului de master care va debuta în anul universitar 2017-2018. De asemenea, Porsche Engineering negociază un parteneriat asemănător și cu Universitatea Babes-Bolyai.