Carambol cu zeci de mașini și camioane, pe autostrada A21 din Brescia

Accidentele se ţin lanţ pe mai multe autostrăzi din Italia. În nord, două persoane şi-au pierdut viaţa, iar 40 au fost rănite în urma unui carambol în care au fost implicate zeci de maşini.

Bilanțul carambolului uriaş care a avut loc luni dimineață de-a lungul A21, în provincia Brescia, este de doi morți și zeci de răniți. Cel puţin 50 de persoane au fost implicate în accidentele care s-au produs din cauza vizibilității reduse pe șoseaua învăluită în ceața deasă.

Potrivit mass-media italiene, ceața densă a îngreunat inclusiv operațiunile de salvare, la fața locului acționând zeci de autospeciale de pompieri şi 13 ambulanțe.

Soţ şi soţie, morţi în carambolul uriaş de-a lungul A21, în provincia Brescia

Il Giorno scrie că cele două persoane decedate sunt soț și soție, prinși în epava mașinii în care călătoreau. O a treia persoană a fost transportată la spital în cod roşu, 18 au fost internate sub cod galben, iar 30 sub cod verde.

Pe o altă autostradă, accidentele au dus la rănirea a 25 de persoane, două dintre ele aflându-se în stare foarte gravă. Motivul a fost ceaţa densă, iar autorităţile îi roagă pe şoferi să conducă prudent. 

Sursa:observatornews Sursa foto: Captură video – Twitter (X) – Vigili del Fuoco

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *