Băut la volan,un tânăr a fost la un pas de moarte, în Bicaz

Accident grav în localitatea Bicaz, după ce un tânăr de 32 de ani s-a urcat băut la volan. Bărbatul a pierdut controlul volanului, a ieșit cu mașina de pe șosea și s-a izbit violent de un stâlp din beton.

Băut la volan,un tânăr a fost la un pas de moarte, în Bicaz. A ieșit de pe șosea și s-a înfipt cu mașina într-un stâlp, după ce a pierdut controlul volanului

Băut la volan,un tânăr a fost la un pas de moarte, în Bicaz. A ieșit de pe șosea și s-a înfipt cu mașina într-un stâlp, după ce a pierdut controlul volanului – IPJ Neamț

La data de 29 februarie a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Sericiului Rutier-BDNE Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Izvoru Muntelui, în localitatea Bicaz.

Tânărul de 32 de ani s-a urcat băut la volan

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din județul Bacău, conducea un vehicul, pe DN15, din direcția Bicaz – Durău, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și lovind un stâlp din beton.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii evenimentului rutier.

Sursa:observatornews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *