Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

Patru minori au devenit infractori din teribilism. Au furat o maşină şi au intrat cu ea în şanţ

Un adolescent de 15 ani împreună cu alţi trei tineri de 19 ani sunt bănuiţi că au furat o maşină, iar cel mai mic dintre ei ar fi condus-o şi a intrat cu ea într-un şanţ. Maşina a fost găsită abandonată.  Un bărbat din Ardusat a sesizat poliţia, în noaptea de 19 spre 20 iulie, că în apropierea locuinţei sale a avut loc un accident, iar ocupanţii autoturismului au plecat de la locul evenimentului. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că un autoturism înmatriculat în judeţul Satu Mare se află avariat în şanţul de pe marginea drumului.

În urma verificărilor efectuate a fost identificat proprietarul maşinii care a declarat că, în jurul orei 21.30, persoane necunoscute i-au furat autoturismul în timp ce se afla parcat în faţa parcului din localitatea Ardusat.

Investigaţiile efectuate de poliţişti au dus la identificarea a patru tineri, unul în vârstă de 15 ani iar ceilalţi de 19 ani, din comuna Ardusat, bănuiţi de comiterea furtului. De asemenea, din cercetări a reieşit că minorul în vârstă de 15 ani a condus autoturismul în momentul producerii accidentului. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi conducere fără permis.

Sursa:adevarul.ro