Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Biciclist grav rănit de un Opel în localitatea Smeeni

Un grav accident de circulaţie produs în această dimineaţă s-a soldat cu rănirea gravă a unui biciclist.

Evenimentul s-a produs în centrul localităţii buzoiene Smeeni. Victima, un bărbat de aproximativ 50 de ani, a fost azvârlit într-o bordură după ce a fost acroşat de un autoturism condus de o femeie. În cădere, bărbatul s-a lovit puternic la cap. Pentru că a rămas nemişcat minute bune, după izbitură, sătenii au aprins candele crezând că omul s-a stins.

În urma evenimentului rutier, parbrizul Opelului s-a crăpat, semn că impactul cu trupul biciclistului a fost dur. Ambulanţa a reuşit însă să îl resusciteze şi să îl preia pentru a-l transporta la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Poliţia a început o anchetă pentru a stabili care dintre protagoniştii evenimentului se face vinovat.

Sursa:adevarul.ro