Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Vrei să îţi faci o poliţă RCA? Lista asiguratorilor care plătesc cel mai greu

City Insurance, Euroins şi Generali sunt asigurătorii care solu­ţio­nează cele mai puţine dosare de daună ale poliţelor RCA, conform unei analize a Autorităţii de Supra­ve­ghe­re Financiară (ASF) cu privire la dau­ne­le înregistrate la societăţiile de asigurări.

Analiza reglementatorului a vizat 116.585 de dosare de daună înre­gistrate la companiile de asigurări în semestrul II al anului 2015.

Codaşul clasamentului este City, unde au fost deschise 16% dintre dosarele de daună. City este asi­gurătorul cu cele mai puţine dosare de daună achitate, respectiv 72,1% dintre cererile depuse de clienţii săi.
Cele trei companii sunt res­pon­sabile cu aproape două treimi dintre dosarele neplătite.
La polul opus se află Allianz-Ţiriac, unde au fost deschise 7,5% din dosare. Compania a plătit recla­manţilor 88,9% din totalul de 8.728 dosare deschise la societate.
La Omniasig şi Asirom, deţinute de austriecii de la VIG, au fost depuse câte 10% din dosare şi ambele au soluţionat peste 87% din cererile păgubiţilor.
Printre asiguratorii care plătesc cel mai rapid sunt Omniasig VIG în 6,03 zile, Uniqa Asigurări în 6,73 zile şi Allianz-Ţiriac în 6,93 zile.

sursa: promotor.ro