O tânără şoferiţă a curmat TREI vieţi,într-o clipă de neatenţie

Accidentul s-a produs marţi seară, pe DE 70, la ieşirea din comuna Vităneşti spre Bucureşti. Neatenţia unei şoferiţe începătoare a provocat moartea a trei persoane.

O tânără de 18 ani din Roşiorii de Vede, care dobândise permisul de conducere luna trecută, se deplasa cu un autoturism Opel Vectra în direcţia Bucureşti.

Fata nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de depăşire în condiţii de carosabil umed şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Audi condus de un şofer în vârstă de 34 de ani din Bucureşti.

În urma impactului puternic, patru persoane au rămas încarcerate în autoturismul Opel. A fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare a ISU Teleorman pentru ca acestea să fie scoase afară din maşină.

Pentru acordarea primului ajutor şi transportarea victimelor la spital, la faţa locului, au fost prezente echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi ale SMURD.

Pentru trei dintre pasagerii autoturismului Opel Vectra, impactul a fost fatal.  ” Trei persoane, toţi pasageri din autoturismul Opel Vectra au decedat. Este vorba despre un barbat de 39 de ani din Rosiorii de Vede, o fata de 19 ani din Roata şi un tânăr de 16 ani din Roata”, informează IPJ Teleorman.

Şoferiţa începătoare care conducea Opel Vectra a scăpat cu viaţă, iar şoferul de pe Audi nu a fost rănit.

Sursa:adevarul.ro