Două surori, de 5 și 11 ani, rănite într-un accident rutier petrecut in Radauti !

Două fetițe au ajuns ieri, cu puțin înainte de orele prânzului, la Spitalul municipal Rădăuți, după ce au fost implicate într-un eveniment rutier.

Potrivit primelor cercetări efectuate de lucrătorii de poliție, Doina I., în vârstă de 41 de ani, din comuna Dornești, circula la volanul unui autoturism marca Volkswagen Golf pe strada Iancu Flondor din municipiul Rădăuți. Pe bancheta din spate se aflau fiicele femeii, două fetițe de 5 ani, respectiv 11 ani. La intersecția cu strada Gheorghe Tofan conducătoarea auto a fost surprinsă de pătrunderea în intersecție a unui Seat Toledo, condus de Carmen C., de 44 de ani, din Dornești, care ignorase indicatorul „Oprire”, condiții în care cele două autoturisme au intrat în coliziune laterală.

Ambele autoturisme au suferit avarii, iar minorele din Volkswagen au fost rănite ușor, ele fiind transportate la spital, unde au fost diagnosticate cu leziuni pentru care necesită 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Conform polițiștilor rădăuțeni, vinovată de producerea accidentului se face conducătoarea autoturismului Seat, care nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire” și a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate autoturismului care circula pe artera principală. Conducătoarele auto au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0 în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *