Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5535

Prognoza METEO Cum va fi vremea în următoarele săptămâni

Vremea rămâne rece şi ploioasă în majoritatea regiunilor până la sfârşitul lunii octombrie şi doar intervalul 23 – 25 octombrie va aduce temperaturi în creştere cu maxime de până la 16 grade Celsius, reiese din prognoza de specialitate, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) pentru intervalul 17 – 30 octombrie.

Începând cu data de 20 octombrie, temperaturile vor mai creşte uşor şi până la sfârşitul lunii se vor situa la medii în jurul a 14 grade, cu excepţia perioadei 23 — 25 octombrie, când vor ajunge la o medie de 16 grade. Minimele termice nu vor avea variaţii semnificative de-a lungul celor două săptămâni şi vor fi cuprinse, în medie, între 5 şi 8 grade. În cea mai mare parte a primei săptămâni, temporar va ploua slab, cu menţiunea că, în intervalul 20 — 22 octombrie, pe spaţii mici se vor înregistra şi cantităţi de apă însemnate. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată şi în a doua săptămână de prognoză, mai ales începând cu data de 26 octombrie.

sursa: adevarul.ro