Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Adolescent SPULBERAT de o mașină în timp ce se întorcea de la școală

La numai 15 ani, viata s-a frant brutal pentru un baiat din Bistrita Nasaud. Adolescentul a fost lovit de o masina, imediat dupa ce a coborat din microbuzul scolii.

Pustiul se grabea, se pare, spre casa, unde il asteptau cei 5 frati, si a traversat prin loc nepermis si fara sa se asigure. Baiatul de 15 ani locuia in localitatea Vermes, din judetul Bistrita Nasaud. Ca de obicei, luni dupa-amiaza a plecat spre casa cu microbuzul scolii.

Sofer microbuz: “L-am lasat regulamentar de unde il luam de obicei, am plecat iar la vreo 40 de metri a venit altul dupa mine, mi-a facut din faruri sa opresc, am oprit si am venit inapoi si am vazut ca era lovit.”

Adolescentul a vrut sa traverseze, dar nu s-a asigurat si a fost lovit de o masina, condusa de un barbat de 41 de ani.

Sofer: “Nu l-am vazut, a iesit de dupa masina scolii, s-a dat jos din masina si a sarit in fata mea, prin spate a venit. Cum a fugit de dupa microbuz a sarit direct pe capota.”

Salvatorii chemati la fata locului nu au mai putut face nimic pentru adolescent.

Muthi Gheorghe, medic SMURD Bistrita Nasaud: “Un traumatism craniocerebral grav cu toraciebilaterale cu semne incompatibile cu viata, a fost declarat decedat.”

Vestea neagra a ajuns repede si la tatal baiatului, care e plecat la munca, in strainatate.

sursa: stirileprotv.ro