Accident GRAV aseară în București, un bărbat a fost proiectat prin parbriz

Un barbat a fost proiectat prin parbriz si a suferit leziuni grave, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire. Si ceilalti doi raniti au fost transportati la spital, dar starea lor este mai buna.

Scenele dramatice au avut loc joi noapte pe bulevardul Ghencea, din Capitala. Pe un carosabil umed, soferul unei masini a pierdut controlul asupra volanului, a iesit de pe sosea si s-a izbit violent de un copac.

Impactul a fost atat de puteric incat masina de teren a rupt copacul, iar apoi a fost azvarlita la cativa metri departare. Motorul si alte piese ale autoturismului au fost imprastiate pe tot carosabilul.

In autoturism se aflau trei persoane. Unul dintre barbati a fost proiectat prin parbriz si a ramas captiv sub trunchiul de copac pus la pamant. Victima a fost transportata in stare grava la Spitalul Floreasca. Medicii ii dau sanse mici de supravietuire.

Pasagerul care se afla pe bancheta din spate a ramas blocat in autoturism si a fost nevoie de interventia celor de la descarcerare.

Ion Radu, plutonier major ISU Bucuresti: “La fata locului, am gasit o persoana incarcerata, o persoana in afara masinii si o alta tot in afara masinii. S-a lucrat la descarcerera unei persoane; doua persoane constiente si una inconstienta.”

Tanarul pentru care a fost nevoie de ajutorul pompierilor, dar si un baiat in varsta de 18 ani, au fost transportati la Spitalul Municipal.

Politistii au inceput acum o ancheta pentru a stabili in ce conditii s-a produs accidentul.

sursa: stirileprotv.ro