Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

ATENTIE SOFERI! Locurile in care primaria pune radare fixe prin oras !

• In doua etape, orasul ar urma sa fie impanzit de radare si camere video • Pentru bulevardele principale, primaria a inceput deja sa caute radare pe piata • La Iasi exista un singur radar cu afisaj electronic, in Bucium

Comisia de Circulatie a aprobat la finele saptamanii trecute o serie de masuri ce ii vizeaza pe soferi, masuri care trebuie sa-i determine pe conducatorii auto sa respecte viteza legala pe raza municipiului. Astfel, s-a decis ca pe stazile de categoria I si cele de categoria a II-a se vor monta radare si camere de înregistrare video, în vederea respectarii vitezei legale de circulatie. “Cu siguranta în acest an, într-o prima etapa, vom monta astfel de radare pe strazile de categoria I si aici am în vedere marile bulevarde si strazile circulate din oras. Într-o etapa ulterioara, vom intra si pe strazile din categoria a doua”, a mai afirmat viceprimarul Mihai Chirica.

Potrivit viceprimarului Mihai Chirica, primele zone in care ar urma sa apara noile radare si camere de filmare sunt Pacurari, Nicolina, Copou, Independentei sauSocola. “Pe Pacurari vorbim de tronsonul de dupa Moara 1 Mai, spre iesirea din oras. In Nicolina ar urma sa fie amplasate pe ambele sensuri, dupa pasarela pe care se vine din Podu Ros. Pe Copou ar trebui instalate de la Triumf spre Rond Agronomie. Vor fi avute in vedere si amplasamente ca Independentei sau bulevardul Alexandru, de fapt tronsonul dinspre capat Dacia”, a detaliat reprezentantul primariei. “Deocamdata la Iasi este amplasat un singur radar de acest tip, cu afisaj electronic, in zona Bucium. In perioada urmatoare vom analiza ofertele de pe piata pentru a vedea ce tip de echipamente sunt disponibile. Nu sunt foarte scumpe din ce am inteles, dar nu avem deocamdata o estimare de costuri. Nu vrem sa transformam Iasul intr-un Big Brother public, ci sa aducem soferii la un grad mai ridicat de constientizare a riscurilor pe care le produc atunci cand circula cu viteza”, au transmis oficialii locali.

O ultima masura adoptata de membrii Comisiei se refera la închiderea circulatiei rutiere pe str. Mitocul Maicilor, începând cu data de 11 mai 2015, pâna în luna iulie 2015, în vederea executarii lucrarilor la proiectul din fonduri europene nerambursabile Regenerare urbana str. Lapusneanu – Piata Unirii. Începând de saptamâna aceasta, la solicitarea Politiei Rutiere, angajatii de la Servicii Publice Iasi vor executa lucrari de corectie a vegetatiei pentru vizibilitatea semnalisticii rutiere în toate zonele din Iasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.