Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Tragedie pe o platformă de lucru în China, zeci de persoane au decedat

Cel puțin 40 de persoane au murit joi după ce platforma de lucru la o centrală electrică din centrul Chinei s-a prăbușit.

Accidentul s-a produs la ora locală 07:00 (23:00 GMT miercuri) în turnul de răcire în construcție la centrala electrică Fengcheng, în provincia Jiangxi, a indicat agenția oficială de presă chineză, care consemnase inițial un bilanț de 22 de morți, arată agerpres.

Xinhua evocase la un moment dat “peste 40 de morți”, citând echipele de salvare, înainte ca acestea să revină la bilanțul de 40 de victime. Dar acest bilanț ar putea să crească, întrucât “un număr necunoscut de persoane se află în continuare blocate sub dărâmături”, potrivit agenției de presă chineză. Cinci muncitori răniți au fost spitalizați

Imagini difuzate de Xinhua pe noua sa aplicație pe telefonul mobil arată o masă de tije metalice contorsionate, o macara care încearcă să degajeze locul accidentului și salvatorii în costum portocaliu care transportă un mort pe o targă.

În total, autoritățile au mobilizat 32 de autospeciale, 212 militari, nouă câini specializați în căutări și două drone.

Circa 68 de persoane se aflau pe platformă în timpul producerii accidentului, a relatat publicația locală China Jiangxi Online.

sursa: evz.ro