Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Piratii din transporturi, in vizorul politistilor ieseni !

Politistii au desfasurat o actiune pentru descurajarea piratarii traseelor de transport ale autobuzelor si microbuzelor, de catre posesorii de autoturisme, in sase judete.

In cadrul actiunii au fost verificate aproape 700 de autovehicule. In perioada 7-8 mai, Directia Rutiera si Directia de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane au coordonat o actiune pentru descurajarea piratarii traseelor de transport ale autobuzelor si microbuzelor, de catre autoturisme cu capacitatea de transport egala sau mai mica de noua locuri, detinute de persoane fizice.

Activitatile s-au desfasurat pe raza judetelor Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui. In cadrul actiunii au fost verificate 666 de autovehicule si au fost aplicate 579 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 246.880 de lei. Dintre acestea, 396 au fost aplicate pentru incalcarea normelor rutiere, 140 pentru incalcarea normelor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, 26 pentru incalcarea normelor specifice transporturilor publice de persoane si 17 pentru incalcarea altor norme legislative. De asemenea, politistii au retinut 17 permise de conducere, au retras 55 de certificate de inmatriculare si au intocmit doua dosare penale. La activitati au participat si specialisti din cadrul Registrului Auto Roman.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.