Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5831

Cum va fi vremea în weekend

Ziua de astazi ne-aduce vreme frumoasa aproape peste tot; doar prin sud-vest ar putea sa cada cativa stropi de ploaie. Temperaturile, mai scazute decat ieri, pleaca de la 9 grade pe litoral si ajung la 19 grade in vestul tarii.

 

Vremea in urmatoarele 3 zile
Sambata, vremea devine calda pentru inceput de aprilie. Vom avea soare si atmosfera placuta peste tot, iar noaptea va fi bruma in estul Transilvaniei si conditii de ceata pe la campie. Duminica: inca o zi insorita si calda. In vestul tarii se vor atinge 24 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul se va inteti in Banat, in Moldova si la munte. Luni ramanem cu vremea frumoasa pana spre seara. Atunci, in nordul si centrul tarii apar innorari si ploi locale, iar pe crestele montane se anunta ceva lapovita. Temperaturile se mentin ridicate.

In Bucuresti maine vom avea o zi insorita si calda. Vantul abia va adia; maxima va ajunge la 20 de grade; iar maine noapte se vor inregistra 5-6 grade. Duminica: tot vreme frumoasa si calda, cu cer mai mult senin si 20 de grade la amiaza. Luni avem din nou conditii meteo foarte bune: soare, vant domol si temperaturi ridicate pentru inceput de aprilie. Maxima va fi de 21 de grade.

La munte maine asteptam vreme placuta, cu soare, temperaturi in crestere si vant cel mult moderat.
Si duminica ramanem cu atmosfera insorita; dar se inteteste putin vantul. In regimul termic nu sunt schimbari. Luni vom avea vreme frumoasa pe timpul zilei; dar seara si noaptea se aduna norii si vor aduce ploi locale. In zonele de creasta apare si putina lapovita.