Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Hyundai Santa Fe a devenit noul Papamobil ! FOTO !

Hyundai a livrat noul Papamobil. Vorbim despre un Santa Fe pre-facelift care îl va servi pe Papa Francisc în timpul ieșirilor în public. Modelul sud-coreean a fost transformat într-unul decapotabil și a putut fi admirat pentru prima dată în cursul săptămânii trecute.

Papa Francisc a ieșit în Piața Sfântul Petru din Roma, pentru a-și ține cuvântarea, pe locurile din spate ale noului său Papamobil.

Conform primelor informații, a fost ales modelul asiatic pentru faptul că nu este atât de lat precum vechile versiuni oferite de Mercedes-Benz. Astfel, trecerile prin mulțime se vor face cu mai multă ușurință. Așa cum era normal, după deschiderea portierelor din spate își face apariția o treaptă specială.

hyundai santa fe (1)

Un alt lucru interesant este acela că noul Papamobil nu dispune de clasicul „balon” de sticlă antiglonț care să-l protejeze pe Suveranul Pontif.

PAPAMOBIL2

Leave a Reply

Your email address will not be published.