Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Informatii din trafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi până în jurul orei 17.00, pe sensul de mers Piteşti – Râmnicu Vâlcea al Drumului Naţional 7, în zona kilometrilor 167-169 respectiv 157-158, se vor executa lucrări de refacere a suprafeţei carosabile, iar circulaţia se va desfăşura pe un sigur fir alternativ.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe parcursul zilei, pe autostrada A1, pe sensul de mers Bucureşti – Piteşti, între kilometrii 10+500 de metri şi 40, se vor executa lucrări de refacere a marcajelor rutiere(se va lucra pe tronsoane de maxim 400 de metri). Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu atenţie sporită şi să schimbe din timp banda de circulaţie, nu înainte de a semnaliza.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme, circulaţia rutieră pe DN1 Ploieşti – Braşov este la această oră (08.15) oprită, la kilometrul 127+400 de metri(localitatea Buşteni). Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste înţelegere faţă de situaţia creată şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri. Se estimează ca, în aproximativ 45 de minute traficul să fie reluat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (07:30), plouă torenţial pe tronsonul Lehliu – Drajna al autostrăzii A2, existând risc de producere a fenomenului de acvaplanare.

Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă, să mărească distanţa în mers, să nu bruscheze comenzile şi să folosească luminile de întâlnire, pentru a fi mai vizibili în trafic

Sursa:livetraffic.ro