Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

GRAV accident de circulaţie pe DN1

Un grav accident de circulaţie a avut loc, marţi dimineaţă, pe DN1 la ieşire din Sinaia spre  staţiunea Buşteni. Un şofer a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a acroşat un alt autoturism care circula regulamentar. Două persoane au ajuns la spital cu multiple traumatisme.

Accidentul s-a petrecut într-o curbă, pe carosabil umed. Maşina care se îndrepta spre Bucureşti a derapat şi a pătruns direct pe contrasens într-un autoturism care circula regulamentar spre Braşov şi în care se aflau trei persoane. În urma impactului, pasagerul din dreapta, un bărbat de 55 de ani a rămas încarcerat, iar celălalt, care se afla pe bancheta din spate a fost scos din maşină de alţi participanţi la trafic.

Bărbatul acuza probleme respiratorii pentru că, în urma impactului, căzuse între banchete. Din fericire, printre martorii la accident s-a aflat şi un medic ce i-a acordat primul ajutor victimei.

15 pompieri militari cu 4 autospeciale şi două ambulanţe au intervenit, iar victimele, un bărbat de 55 de ani şi un altul de 60 de ani au ajuns la Spitalul Orăşenesc Sinaia cu traumatisme la claviculă şi membre.

Sursa:adevarul.ro