Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Un mort şi 62 de răniţi, după ce un autocar care venea din Grecia s-a răsturnat în Serbia !

Un autocar care aducea turişti din Grecia s-a răsturnat luni dimineaţă la Bubanj Potok, la periferia capitalei sârbe Belgrad, provocând moartea unui pasager şi rănirea altor 62, relatează postul B92 în pagina electronică.

Turiştii se întorceau din concediul petrecut în Polychrono, Grecia, a declarat un purtător de cuvânt al Serviciului de urgenţă din Serbia, Nada Macura.

Potrivit aceleiaşi surse, între 15 şi 20 de persoane din autocarul răsturnat au suferit răni grave.

 În urma accidentului au fost răniţi 13 copii, dintre care cinci au fost internaţi în Clinica de pediatrie din Belgrad, unul fiind la terapie intensivă.

Potrivit postului public de televiziune RTS, accidentul s-a produs în apropiere de Transsped, pe autostrada dintre Belgrad şi Nis, când vehiculul a rupt o barieră de metal şi s-a răsturnat. Accidentul a blocat pentru o vreme circulaţia pe autostradă.

Vom reveni cu mai multe informatii !

Leave a Reply

Your email address will not be published.