A inceput Campania “Alege viata – O zi fara accidente rutiere!” sustinuta de Asociatia a Protectia Victimelor Accidentelor Rutiere !

Astazi , 26 Iunie 2015 , grupul  de tineri voluntari al Asociatiei de Protectie a Victimelor Accidentelor  Rutiere a inceput campania ” O zi fara accidente ” in speranta ca vor atrage atentia soferilor asupra riscurilor si problemelor ce pot aparea in trafic, indemnandu-i sa “aleaga viata” in detrimentul accidentelor rutiere.

Cu toate ca numele proiectului se refera la doar o zi fara accidente rutiere, acestia incurajeaza ca o astfel de conduita sa fie adoptata mereu  de catre  soferi.

Acest proiect a ajuns la a treia editie iar tinerii desfasoara activitati in cadrul acestui program pe toata perioada verii. De-a lungul celor trei editii, nenumarati voluntari s-au alaturat acestei initiative, dorind sa faca o schimbare in mod real in comunitatea ieseana si in cadrul judetului Iasi.

Aceasta initiativa este UNICA in Iasi si speram, ca pe aceasta cale, sa sensibilizam si mobilizam mai multi tineri ieseni, pentru a-i convinge sa ni se alature. Asteptam ca cei interesati sa ne contacteze la adresa redactiei realitatearutiera@yahoo.com sau pe site-ul Asociatiei de Protectie a Victimelor Accidentelor Rutiere www.apvr.ro !

Va dorim tuturor tinerilor o vacanta placuta si fara incidente rutiere !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *