Fetiţa unei familii de gorjeni a murit în urma unui cumplit accident rutier care a avut loc pe o autostradă din Italia

O familie de târgujieni a fost implicată într-un cumplit accident pe o autostradă din Italia, în urma căruia Maya, în vârsă de trei ani, fetiţa soţilor Vlădăianu, a murit.
Mihai şi Mihaela Vlădăianu se aflau, alături de fetiţa lor, Maya, în autoturismul care se deplasa pe autostrada A21 din Italia. La volan se afla Mihai, în vârstă de  41 de ani. La un moment dat, maşina a părăsit banda pe care de se plasa şi a intrat într-un camion parcat.

Mama fetiţei este în comă la spital

Maya, fetiţa de trei ani a unor români stabiliţi în Italia, de loc din Târgu Jiu, a murit duminică într-un accident pe autostrada A21. Mama ei este în comă într-un spital din Brescia. Maşina condusă de tatăl fetiţei, de 41 de ani, a intrat în mod inexplicabil sub un camion parcat. În urma impactului, Maya a murit, iar mama ei se află în comă în spitrsaluil de Brescia.  Poliţişti italieni au stabilit că fetiţa stătea în spate şi era asigurată. Pe asfalt au fost depistate urme de frânare.

Mihai şi Mihaela Vlădăianu  au fost în trecut angajaţi ai teatrului Elvira Godeanu, ca sunetist şi cabinieră, dar au plecat în străinătate pentru o viaţă mai bună.

Sursa:adevarul.ro