Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

Accident în Iaşi: Un şofer vitezoman s-a izbit de un cap de pod, apoi s-a răsturnat!

Un accident grav s-a produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Iaşi. Din cauza vitezei excesive, șoferul unui autoturism a pierdut controlul maşinii într-o curbă, ieşind pe carosabil. Două persoane au fost rănite.

Un accident rutier s-a produs, vineri noaptea, în jurul orei 2.30, în Iaşi, în zona Hotelului Capitol, potrivit ziaruldeiasi.ro. Mașina venea dinspre Ciurea spre Iași, când șoferul, din cauza vitezei excesive, nu a putut face curba spre dreapta ieșind de pe carosabil. Autoturismul a derapat pe pietriș și s-a izbit puternic de un cap de pod pe care l-a rupt. În urma impactului violent, mașina s-a rotit în aer de câteva ori, aterizând cu roțile în sus.

În mașină, alături de șofer se mai afla un pasager. Şoferul a avut nevoie de echipa de descarcerare pentru a fi scos dintre fiarele mașinii, iar pasagerul a ieşit singur. Victimele au fost transportate la spital.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.