Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Atenție la foarfece, poate să-ți atragă ghinionul! De ce trebuie să ții cont când îl folosești

Fiindcă este făcut din metal, are scopul te a tăia, a despărţi ceva, foarfecele este înzestrat cu o putere aparte în superstiţiile lumii, cu abilităţi atât pozitive, cât şi negative. Trebuie să fie mânuit cu o grijă, atenţie deosebită, deoarce poate să înlesnească ori, din contra, să împiedice norocul oamenilor!

Dacă scapi pe jos un foarfece, este un semn rău, mai ales când acesta se înfinge în podea! Potrivit unor credinţe din folclorul european, acest lucru prevesteşte fie că moartea curândă a cuiva apropiat, fie o nuntă ce avea loc peste puţin timp. Dacă o fată, o femeie necăsătorită, scăpa pe jos un foarfece, i se semnala că iubitul îi era necredincios!