Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Sute de motociclişti şi cascadorii pe două roţi, sâmbătă, în parcarea Shopping City Suceava!!

Sute de motociclete spectaculoase vor putea fi admirate sâmbătă, 4 iulie, în cadrul paradei de motociclişti care va poposi, pentru câteva ore incendiare, în parcarea Shopping City Suceava. Alături de North Gang Riders M.C., Shopping City Suceava îi aşteaptă pe suceveni, începând cu ora 12:00, să ia parte la un show de excepţie în cadrul căruia vor putea admira modele deosebite de motociclete, dar şi acrobaţii moto spectaculoase. În parcarea Shopping City Suceava vor fi expuse câteva sute de exemplare de colecţie care vor atrage cu siguranţă privirile trecătorilor. Distracţia şi adrenalina vor fi la cote maxime într-un spectacol profesionist de acrobaţii susţinut de stunterii de la Lemon Bikers din Bucureşti, care îşi vor demonstra aptitudinile de mânuire a zecilor de cai putere în faţa publicului. Spectatorii vor asista la mersul pe o singură roată, demonstraţii de echilibristică şi acrobaţie, mersul fără mâini, dar şi alte figuri extreme care vor produce emoţii în rândul vizitatorilor. Sâmbătă, tradiţionala paradă a motocicliştilor va porni de la Capu Câmpului şi se va opri în parcarea Shopping City Suceava. Aceasta face parte din evenimentul MotorFest 2015, aflat la cea de-a 5 ediţie, derulat în perioada 2 – 5 iulie 2015 la Capu Câmpului.

Mega Drive Test

În perioada 3 – 5 iulie, Shopping City Suceava organizează Mega Drive Test, un eveniment – expoziţie dedicat segmentului auto, care îşi propune să aducă în atenţia publicului cele mai noi modele de maşini, echipamente şi aparatură pentru service auto. Totodată, vizitatorii sunt invitaţi să efectueze verificări gratuite ale sistemelor de siguranţă ale autovehiculelor personale, dar şi să testeze cele mai atractive autoturisme lansate recent pe piaţă. Timp de trei zile, parcarea Shopping City Suceava devine locul în care pasionaţii de maşini vor beneficia de cele mai noi oferte la o gamă diversificată de piese auto şi piese de schimb. În plus, dacă vă doriţi ca maşina voastră să fie unică, la Mega Drive Test aveţi şansa de a afla care sunt ultimele tendinţe în materie de accesorii auto. Expozanţii vă aşteaptă cu multe surprize, printre care şi un program special de Drive Test, în care veţi putea testa cele mai noi modele de maşini prezente la expoziţie. Pe parcursul expoziţiei, Darex Auto aduce în faţa sucevenilor Caravana Renault, cu modele în premieră, recent lansate pe piaţa auto, precum noul SUV Renault Kadjar, disponibil la test drive împreună cu Renault Clio, Renault Captur sau Renault Zoe – model 100% electric ce propune o soluţie de mobilitate cu zero emisii de CO2.

Tombolă cu premii

Tot sâmbătă, 4 iulie, ADRIA invită clienţii să viziteze expoziţia Skoda, dar şi Caravana BOSCH Car Service, în cadrul căreia se oferă testarea şi verificarea gratuită a maşinii. În plus, ADRIA organizează o tombolă cu premii pentru toţi cei care trec pe la standurile amenajate. În urma extragerii organizate pe 5 iulie, participanţii au şansa de a câştiga: Premiul I – un schimb de ulei gratuit pentru maşină (manoperă şi ulei), două premii II – un tratament motor Duralube, trei premii III – minge + pompă, precum şi 10 menţiuni – şapcă. Duminică, 5 iulie, Motor Center, în parteneriat cu Auto Check Center, vor efectua gratuit verificări ale sistemelor de siguranţă ale autovehiculelor (sistem de frânare, amortizoare, sistem de iluminat, etc), în cadrul campaniei de prevenire a accidentelor – PIT STOP. Fiecare testare durează aproximativ cinci minute, iar la sfârşitul verificărilor specialiştii vor oferi tuturor automobiliştilor detalii despre starea tehnică a autovehiculelor. De asemenea, cei prezenţi vor primi consiliere gratuită şi oferte pentru remedierea defecţiunilor la maşinile testate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.