Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Temperaturile ridicate, plăcere pentru oameni, un dezastru pentru agricultură!

Suntem deja în a doua lună de iarnă, însă temperaturile sunt se menţin în continuare, de primăvară. Nu este o problemă aşa mare pentru oameni, dar pentru agricultură este, spun specialiştii. Cum gradele ridicate din termometre nu vor mai ţine mult, culturile ar putea fi distruse.

Agricultorii au muncit din greu să nu lase hectar de pământ neplantat, în speranța că anul acesta va fi unul bogat în roade. Până acum totul a mers ca la carte, dar cerealele au ajuns prea devreme într-un stadiu dezvoltat de vegetație.

Și asta din cauza temperaturilor din județul Constanța care au nu au fost cele normale pentru perioada de iarnă. Iar veștile nu îi bucură nici în continuare.

Într-un pericol și mai mare sunt pomicultorii. Dacă va ninge,  recolta de anul acesta va fi una săracă. Iar, din păcate, așa pare să arate prognoza.

Agricultorii își vor număra pagubele abia la primăvară. Sperăm cu toții să nu fie unele mari, căci o producție slabă înseamnă un preț mai mare la produsele care ajung pe piață.

 

sursa: reporterntv.ro