Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

Un microbuz a fost devastat de flăcări

O camionetă a fost mistuită de flăcări, într-un incendiu izbucnit, miercuri dimineaţă, pe autostrada Orăştie – Sibiu.

Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineaţa, în jurul orei 3, pe Autostrada A1 Orăştie – Sibiu, în apropiere de Orăştie. Flăcările au cuprins o autoutilitară, iar incendiul s-a extins rapid.

Şoferul, cu cetăţenie bulgară, a oprit microbuzul pe banda de urgenţă şi s-a autoevacuat, iar în scurt timp la faţa locului a ajuns un echipaj de pompieri din Orăştie pentru a opri incendiul. Maşina a fost distrusă în totalitate, însă nimeni nu a fost rănit, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru SItuaţii de Urgenţă Hunedoara.

„Pompierii au concluzionat că incendiul a fost generat de un scurtcircuit în zona motorului”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru SItuaţii de Urgenţă Hunedoara.

Sursa:adevarul.ro