Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

Ce pedepse vor primi șoferii care se urcă la volan în stare de ebrietate

Șoferii aflați la volan în stare de ebrietate vor avea de-a face cu niște pedepse dure, conform unui proiect de lege la care lucrează autoritățile din Republica Moldova.

 Prin urmare, cei care sunt găsiți beți la volan vor fi nevoiți să efectueze muncă neremunerată la morgă și, mai mult, vor trebui să facă din nou cursurile școlii auto și apoi să dea examen pentru permis. De asemenea, aceștia ar putea și să ramână pe viață fără dreptul de a mai urca la volan, potrivit protv.md.
 Autoritățile s-au gândit că ar fi bine să aplice aceste pedepse fiindcă amenda de 25.000 de lei moldovenești nu s-a dovedit a fi suficientă pentru ca șoferii să nu se mai urce beți la volan.
Sursa:antena3.ro