Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

ACCIDENT BIZAR: Un tânăr de 27 de ani din Câmpulung de Tisa a scăpat cu viaţă, dar a murit câteva minute mai târziu într-un alt accident auto

Un tânăr de 27 de ani din Câmpulung de Tisa a scăpat cu viaţă, dar grav rănit, dintr-un groaznic accident auto, în care se răsturnase cu maşina, dar a murit câteva minute mai târziu într-un alt accident auto.

 Potrivit poliţiştilor, un tânăr de 27 de ani din Câmpulung de Tisa a fost rănit după ce, în timp ce manevra tractorul personal într-o zonă forestieră de pe raza localității de domiciliu, s-a răsturnat.

În timp ce era transportat la spital de un alt tânăr de 23 de ani, autoutilitara cu care se deplasau cei doi a fost implicată într-un carambol, pe raza comunei Sarasău.

Aceasta a intrat în coliziune față-spate cu o altă autoutilitară aflată în fața sa, al cărei conducător auto a încercat să evite impactul cu un autoturism staționat pe marginea drumului, angajat în efectuarea neregulamentară a unei manevre de întoarcere.

În accident a fost implicată și o a patra mașină, care circula din sens opus și care a fost acroșată de mașina care îl transporta pe tânărul rănit. Acesta a fost transportat la spitalul din Sighetul Marmației unde a decedat.

În urma impactului, alte patru persoane au fost rănite ușor, dar nu au avut nevoie de internare. Toți șoferii implicați în accident fiind testați cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost zero.

Sursa:observator.ro