Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

A fost activat planul roșu de intervenție într-un accident cu opt victime, pe un drum din Vaslui

Accident Vaslui

Un accident cu opt victime a avut loc, duminică seara, pe un drum european din Vaslui, în localitatea Şapte Case. Ca urmare, autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție.

O persoană și-a pierdut viața în accident.

„În accident au fost implicate două autoturisme, unul înmatriculat în Republica Moldova şi unul în judeţul Vrancea. Au rezultat opt victime. O victimă încarcerată în stop cardio – respirator a fost preluată de SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, două victime au fost preluate de maşini ale Serviciului de Ambulanţă, iar cinci victime au fost transportate cu autospeciala de transport personal şi victime multiple. Toate persoanele sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Întrucât în mașini se aflau mai multe persoane, la nivelul județului Vaslui a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La locul incidentului au fost trimise 2 autospeciale de stingere, cu module de descarcarare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, o ambulanță SMURD și o ambulanță de terapie intensivă mobilă.

În sprijinul forțelor din teren au fost trimise și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță, conform sursei citate.