Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

INFORMAȚII NOI apar în cazul accidentului MORTAL de vineri, ATENȚIE IMAGINI ȘOCANTE

Camerele de supraveghere amplasate în satul Cozmeşti, comuna Stolniceni Prăjescu au surprins momentul în care trenul InterRegio  Suceava – Bucureşti a lovit autoturismul în care se aflau cei doi soţi. Pe imagini se observă cum maşina se apropie de trecerea la nivel cu calea ferată, dupa care opreşte inexplicabil.

Conform declaraţiilor unui martor, înainte de impact s-a auzit o bubuitură puternică, ca şi cum ar fi avut loc explozia unui pneu.

“Eram în zonă, la Cantonul CFR, mergeam spre casă. Când am ajuns în dreptul primelor case, am auzit o bubuitură puternică, ca şi cum ar fost fost o explozie de cauciuc sau o pană. M-am întors repede şi am văzut maşina izbită în tablourile de comandă. Bariera era pusă. Cred că s-au băgat să treacă. Trenul se auzea venind”, a declarat martorul. 

Ancheta poliţiştilor continuă. Aceasta va scoate la iveala cauzele producerii cumplitului accident.  


Un accident feroviar mortal s-a petrecut în dimineaţa zilei de 23.02.2018 pe raza localităţii Cozmeşti, comuna Stolniceni Prăjescu.

Conform Biroului de Presă al IPJ Iaşi, evenimentul s-a petrecut în jurul orelor 10.00. Două persoane, soţ şi soţie, din Bacău, ambii în vârstă de 58 de ani, au decedat pe loc.

Aceştia se aflau într-un autoturism şi nu s-au asigurat, la trecerea la nivel cu calea ferată, în momentul în care au fost surprinşi şi loviţi din plin de trenul care circula pe ruta Suceava-Bucureşti.

Locul tragediei este calea ferată de la intrarea în satul Cozmeşti, între Mogoşeşti Siret şi Stolniceni Prăjescu. În urma impactului, locomotiva a fost avariată. Pasagerii aşteaptă acum o altă locomotivă care să-i scoată din câmp şi să-i ducă la destinaţie.

sursa: newspascani.ro