Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Accident GRAV la Balș, două persoane au fost încarcerate.

Mai multe persoane au fost rănite în cursul zilei de sâmbătă în urma unui accident rutier care a avut loc în localitatea Boureni, din comuna Balş.

Mai exact, cinci persoane au fost rănite, printre care şi un copil de zece ani, iar două persoane au rămas încarcerate după ce două maşini s-au ciocnit. Una dintre persoanele rămase încarcerate este mama copilului, în vârstă de 36 de ani, iar cealaltă victimă încarcerată este o femeie de 62 de ani, care se afla în altă maşină.

Iniţial, pacienţii au fost dirijaţi la Compar­timentul de Primiri Urgenţe de la unitatea me­dicală din Târgu Frumos, iar după evaluare au fost transportaţi cu maşina de victime multiple la Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul „Sf. Spiridon“ şi la Spitalul de Neurochirurgie pentru investigaţii de specialitate şi îngrijiri medicale. La faţa locului au ajuns şi echipaje de poliţie pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.

sursa: ziarul de iasi