Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

Accident grav cu victime in apropiere de Iasi!

Trei masini au fost implicate intr-un accident rutier, vineri seara, pe DN28A, pe banda dinspre Pascani spre suburbia Gastesti. Din primele cercetari reiese faptul ca soferul unui autoturism a semnalizat tarziu intentia de a depasi un alt autovehicul. In acel moment o masina a intrat in el iar in urma impactului a fost avariat si autoturismul ce se deplasa regulamentar. In urma accidentului trei persoane au suferit multiple traumatisme pe corp, printre care si un copil de doar 3 anisori. La fata locului s-au deplasat cateva echipaje al Serviciului de Ambulanta Pascaniiar medicii au acordat primul ajutor. Victimele au fost transportate mai apoi la Compartimentul de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Municipal de Urgenta Pascani.
Cele trei masini implicate in accident, un Volkswagen, Opel si o masina Hyundaiau fost avariate iar cercetarile continua in vederea stabilirii cu exactitate a modului in care s-a produs evenimentul si cine se face vinovat de el.

Leave a Reply

Your email address will not be published.